Home
Tapu
Beurzen
Bezichtigingsreizen
Interesse?
Alden Residence (Alanya) - Introductie

Klik hier voor foto's van Alden Residence
Klik hier voor bouwtekeningen van Alden Residence
Klik hier voor faciliteiten van Alden Residence

Locatie Alden Residence
Alden Residence is gesitueerd aan de kust van Mahmutlar, nabij Alanya. Al onze woningen liggen direct aan de kust en hebben een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Elk huis is voorzien van hoog kwaliteit keuken- en badkamermeubilair en worden sleutelklaar opgeleverd. Om u, uw kinderen en gasten van alle gemakken te voorzien, hebben wij aan alle faciliteiten gedacht. Een zwembad, sauna, fitness centre, concierge, 24-uurs bewaking (beveiligingscamera), noodgenerator en nog veel meer... Voor meer informatie over onze faciliteiten, download onze brochure.

Alanya
In het zuiden van Turkije ligt Alanya, een mooie stad aan de Rivièra zoals de turkoisblauwe kust ook wordt genoemd. In deze regio schijnt de zon 300 dagen per jaar en heeft hierdoor het langste zomerseizoen van Turkije. Zelfs in de winter kan de temperatuur hieroplopen tot wel 22 graden.

De stad ligt op een vooruitstekende rotspunt die met rode aarde is bedekt. Alanya is boven de zee verheven en omgeven door twee grote zandstranden en wandelpromenades met hotels, café's, bars en (vis)restaurants. Alanya is ook één van de belangrijkste centra van Turkije voor fruit- en groenteteelt. De grond brengt een weelderinge vegetatie voort met boomgaarden, citrusvruchten, bananen, bossen met dennen- en cederbomen tot wel twintig meter hoog.

Ook de keuken in Alanya is zeer goed. Hier moet u de gegrilde lamsbout met groentegoulash en de op houtskool gegrilde, verse vis gegeten hebben.

Mahmutlar
Nabij Alanya richting het oosten (circa 9 km) ligt de kustplaats Mahmutlar. Mahmutlar is erg favoriet onder Turkse en buitenlandse toeristen, vanwege de marktdagen, vele (souvenier)winkels, (vis)restaurants, rust en enorme lange stranden. De omgeving is volop in ontwikkeling en treft u nog steeds de vele citrusbomen en bananenplantages aan. Kernwoord in Mahmutlar is: hier vindt u de rust en de drukte kunt u zelf opzoeken.

  Klik hier voor meer bezienswaardigheden in de buurt
Klik hier voor de volledige brochure (pdf; 956kB) Klik hier voor de volledige brochure van dit project (pdf; 956kB)