Home
Tapu
Beurzen
Bezichtigingsreizen
Interesse?


Exclusieve bezichtigingsreizen

Huis kopen is een emotie; het klikt of het klikt niet. Hoe komt u achter dat u de juiste keus maakt? Bij wie koopt u uw huis?

Wij helpen u graag bij het maken van uw keus door deel te nemen aan een exclusieve bezichtigingsreis, geheel vrijblijvend. Met een van onze Nederlands- en Turkstalige adviseurs ter plaatse laten wij u graag het huis van uw dromen zien.

  • Geheel verzorgde, exclusieve bezichtigingsreis naar Turkije
  • Gratis verblijf in een van onze woningen: een mooie gelegenheid om een goed gevoel te krijgen en de sfeer van de omgeving te proeven...

Voor vertrek bespreken wij in Nederland uitvoerig uw wensen, zodat wij onze reis goed kunnen voorbereiden. Een dergelijk bezoek neemt doorgaans 1-2 dagen in beslag, waarbij u de gelegenheid heeft om een aantal woningen uitgebreid te bezichtigen. Vertrekdagen zijn meestal van vrijdag tot dinsdag. Tevens adviseren wij u om, naast het bezichtigen van onze woningen, een of meerdere dagen te besteden aan een kennismaking met de streek van uw keuze.

Laat u overtuigen van de bijzonderheden van onze woningen tijdens een korte bezichtigingsreis naar Turkije!

Turkiye'ye hosgeldiniz!

Interesse voor een bezichtigingsreis? Vul uw gegevens in op het contactformulier, zodat wij direct contact met u kunnen opnemen.